Wilt u meer informatie over Milieutechniek?

  Download gratis onze informatie brochure. U ontvangt de brochure per E-mail.


   Milieutechniek

  Met asbest neemt u geen enkel risico. Oké Groep ook niet. Daarom pakken we asbestverwijdering grondig en op basis van de strengste wettelijke voorschriften aan. In de praktijk betekent dat we voor u de verwijdering verzorgen op basis van het SC-530 Asbestverwijdering procescertificaat. Geheel conform de asbestwetgeving waardoor alleen erkende, gecertificeerde specialisten volgens strenge voorwaarden asbest mogen verwijderen uit bouwwerken en objecten.

  Uit welke onderdelen bestaat milieutechniek?
  Als u milieutechniek door Oké Groep laat verzorgen, kunnen we ondermeer het volgende voor u betekenen:

  • Asbestverwijdering
  • Advies en projectbegeleiding
  • Asbestinkapseling
  • Calamiteitendienst die 24/7 bereikbaar is

  Uw waarborgen voor kwaliteit

  Oké Groep werkt efficiënt, betrouwbaar, gecertificeerd en volgens uw wensen. Met afspraken en een vast aanspreekpunt die de samenwerking met u alleen maar ten goede komen. Neem de proef op de som en neem vrijblijvend contact op.

  Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
  of mail ons via het onderstaande contact formulier.

  Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

   Het Coronavirus

   Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

   Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
   Medewerkers en directie