11febSloopwerk

Sloopwerk

Vakkundig sloopwerk en netjes opgeruimd!
Sloopwerk van uw woning of kantoorpand kunnen wij vakkundig uitvoeren tegen lage kosten en met weinig ongemak voor omwonenden of collega’s. Al in enkele dagen is de klus geklaard en kunnen de nieuwe bouwplannen worden uitgevoerd.

Sloopwerk: Hoe gaan we te werk?

Oké Groep werkt door heel Nederland en beschikt over moderne, professioneel sloopmaterieel. Met het machinepark leveren we hoogwaardig sloopwerk met zo weinig mogelijk overlast voor omwonenden en zo min mogelijk puin en milieuschade.

De klus klaren op een nette wijze staat voor ons voorop! Geen puinbende na afronding van het slopen, maar een nette, opgeruimde bouwplaats of ruimte. Dit bewerkstelligen we door op de juiste manier te slopen en na het sloopwerk het bouwmateriaal, de puin en stof netjes af te voeren. Waar mogelijk dragen we er zorg voor dat het vrijgekomen bouwmateriaal opnieuw gebruikt kan worden. Beter voor het milieu en voordelig voor u!

Heeft u in huis inboedel staan die u veilig wilt opslaan? Dan kunt u bij Oké Groep opslagruimte huren.

Oké Groep werkt 100% volgens afspraak, flexibel als het moet. Dat wilt u toch ook? Laat Oké Groep daar nu specialist in zijn! Altijd met het hoge kwaliteitsniveau dat Oké Groep typeert. En dat u ook terugvindt in onze units Schoonmaak, Dienstverlening, Asbestsanering en Sloopwerken. Oké Groep heeft niet voor niets certificeringen, keurmerken en véél tevreden klanten.

Schakel Oké Groep vandaag nog in voor uw sloopwerk:
• Keukens (incl. afdoppen leidingen)
• Badkamers (incl. afdoppen leidingen)
• Vloer- en wandtegels
• Kozijnen (of inzage)
• Vaste of gestucte plafonds
• (Binnen)muren en kokers
• Systeemwanden
• Vloeren en balken
• Andere inpandige zaken: informeer naar de mogelijkheden!

Overtuig uzelf en neem nu contact op

Onze klanten weten al hoe efficiënt, betrouwbaar, gecertificeerd en flexibel wij werken. Nu u nog. Er is maar één manier om dat te ontdekken: neem contact op en vraag een offerte aan. Natuurlijk vrijblijvend. Bel daarom nu (020) 600 73 07 of gebruik het contactformulier onderaan de pagina voor het melden van uw sloopwerk opdracht.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb