Schoonmaak

Schoonmaak: groot, klein, regulier of specialistisch
Met schoonmaak zit u meteen in het hart van Oké Groep. Dat doen we al heel lang, goed en steeds beter. En ook nog op allerlei manieren. Van reguliere en periodieke gebouwschoonmaak tot specialistische, vaak eenmalige schoonmaakklussen.

Elke klus wordt aangepakt met het bekende hoge kwaliteitsniveau dat Oké Groep typeert. En dat u ook terugvindt in onze units Vastgoedservice en Milieutechniek. Maar maakt u eerst nader kennis met hetgeen u zoekt onder Schoonmaak: Gebouwschoonmaak en/of Specialistisch reinigen. En klik door als u meer wilt weten.

Gebouw schoonmaak

Zonder omkijken uw werkomgeving spik en span in orde, dat wilt u toch ook? Hoge kwaliteit, efficiënt, volgens afspraak en zo flexibel als u wenst.

Lees meer over deze dienst

Specialistisch reinigen

Voor onze specialisten is geen klus te moeilijk. Uw gevel, tapijt, sanitair, vloeren en nog véél meer reinigen? Ze doen het goed en snel voor u.

Lees meer over deze dienst

Rollend materieel

Uw rollend materieel periodiek gereinigd en weer helemaal schoon voor de volgende rit. Perfect en 100% volgens afspraak, flexibel als het moet.

Lees meer over deze dienst

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Het Coronavirus

    Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

    Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
    Medewerkers en directie