Schilderwerk

Bij schilderwerk komt veel meer kijken dan kwasten en verf. Denk bijvoorbeeld aan specifieke coatings: welke zijn in uw geval nodig? En wat is de beste prijs/kwaliteit verhouding? Een goed en betrouwbaar advies is dan onmisbaar.

De schilders van Oké Groep geven uw vastgoed kleur doordat ze al jaren gespecialiseerd zijn in schilderwerk. Van binnen en van buiten. Of het nu om onderhoud, nieuwbouw, renovatie of restauratie gaat, Oké Groep heeft de ervaring en kennis in huis om u een passende oplossing te bieden. Na een zorgvuldige inspectie bieden we u een goed onderhoudsplan en een gericht productadvies. Indien u wenst, kunnen wij bij opdracht een kleurimpressie van het geplande schilderwerk verzorgen. Zo bent u verzekerd van de juiste kleurkeuze en optimaal onderhoud van uw pand.

Oké Groep staat voor vakwerk

Professioneel schilderonderhoud gaat over vooruitdenken. In verfsystemen én in vakwerk. Zo besteden we nauwgezet aandacht aan de conditie van de ondergrond. Eerst zorgen we voor een gezonde basis. Zo nodig maken we de ondergrond volledig kaal, herstellen houtrot of vervangen delen van het hout.

Schakel Oké Groep vandaag nog in voor al uw schilderwerk, binnen of buiten:

 • Nieuwbouw
 • Onderhoud
 • Renovatie
 • Houtrot reparatie
 • Alle andere schilderwerkzaamheden: informeer naar de mogelijkheden!

Overtuig uzelf en neem nu contact op

Onze klanten weten al hoe efficiënt, betrouwbaar, gecertificeerd en flexibel wij werken. Nu u nog. Er is maar één manier om dat te ontdekken: neem contact op en vraag een offerte aan. Natuurlijk vrijblijvend. Bel daarom nu (020) 600 73 07of gebruik het contactformulier onderaan de pagina.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

  Mijn vraag gaat over:

  Upload tot 5mb

  document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );