20novRadiator reinigen

Radiator reinigen

Radiator reinigen: schoon en netjes, ook aan de achterzijde!

Radiatoren trekken heel wat stof aan vanwege de luchtstromen die eromheen lopen. Ziet u stof, vlekken of andere vuil op uw radiator. Dan is het tijd om de radiator te reinigen.

Minder ziekteverzuim op het werk?

Een nette en vooral schone radiator op uw werkplek is van essentieel belang voor een gezonde werksituatie en een goede uitstraling naar klanten. Spijtig genoeg wordt het vaak vergeten de radiators regelmatig en grondig schoon te maken. Niet alleen ziet het er minder representatief uit, maar er kleven ook gezondheidsrisico’s aan. Wist je bijvoorbeeld dat 10 tot 12% van alle ziekteverzuim binnen organisaties wordt veroorzaakt door een niet schone werkplek. En bij flexplekken, waar veel mensen gebruikmaken van dezelfde flexibele werklocatie, blijkt dit nog hoger uit te vallen. Als werkgever wilt u dit natuurlijk voorkomen. Een professionele, grote schoonmaak kan dan uitkomst bieden tegen de opbouw van schadelijke bacteriën.

Radiator reinigen, waarom zou u Oké Groep inhuren?

Het op een professionele, nette wijze schoonmaken is echt een vak apart, waar kennis, ervaring en de juiste hulpmiddelen een belangrijke rol inspelen. Wist u bijvoorbeeld dat er vaak gedacht wordt dat een radiator die warm is even gemakkelijk met een lapje is af te nemen. De warmte trekt stof aan, dat vermengd wordt met het water en de zeep wat leidt tot een minder mooi eindresultaat. De vuistregel is het wachten totdat de buizen koud zijn, en dan met lauw water en een microvezel doek afnemen. Zo kennen de schoonmaakspecialisten van Oké Groep nog vele andere tips om sneller, beter en een vooral schoner eindresultaat te bereiken. En dat is belangrijk, doel van het reinigen van de radiators is immers dat de ruimte er weer netjes verzorgd uitziet en kan fungeren als visitekaartje van uw bedrijf.

Geen schoonmaakklus is ons vreemd. Of deze nou klein, groot, regulier of zeer specialistisch is. We weten er raad mee.

Radiator reinigen, waarom zou u Oké Groep inhuren?

 • Regelmaat in uw schoonmaak
 • Van A tot Z wordt alles voor u uit handen genomen
 • Duurzame schoonmaak waardoor de inboedel langer meegaat
 • De ruimte lijkt niet alleen schoon, maar is echt schoon
 • Ook voor andere schoonmaakklussen, zoals markiezen reinigen

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

  Het Coronavirus

  Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

  Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
  Medewerkers en directie