Over Oké Groep

Pas tevreden als het meer dan oké voor u is

Deze werkwijze hanteren we al sinds onze oprichting in 1986. En met succes, want Oké Groep is uitgegroeid tot een zeer gerenommeerd bedrijf met een bijzonder betrouwbaar imago. Door regionaal te werken zitten we bovendien dicht bij u en kunnen we snel en flexibel inspelen op uw wensen. Daarvan profiteert u op alle werkterreinen waar Oké Groep actief is: Schoonmaak, Vastgoedservice en Milieutechniek. Neem de proef op de som en merk dat het al vanaf het eerste contact meer dan oké voelt!

Persoonlijk en zonder zorgen voor u

Bij Oké Groep valt u meteen de heldere communicatie op. Zo heeft u altijd een vaste contactpersoon. Prettig voor u en wel zo efficiënt. Op die manier kan er resultaatgericht gewerkt worden en heeft u geen omkijken naar onze inzet. Heel belangrijk, want we begrijpen als geen ander dat u gediend bent met een zorgeloze samenwerking. Dat verklaart meteen waarom het grootste deel van onze klanten al vele jaren naar volle tevredenheid met Oké Groep samenwerkt.


Uw garantie voor kwaliteit staat zwart op wit

In uw belang hecht Oké Groep grote waarde aan kwaliteit en veiligheid. Dit is inmiddels ruimschoots erkend bij onafhankelijke instanties en bekroond met diverse certificaten en keurmerken. Zo is Oké Schoonmaak NEN-4400-1 gecertificeerd en aangesloten bij de brancheorganisatie OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten), terwijl Oké Vastgoedservice, Oké Milieutechniek en Oké 24/7 Calamiteitendienst het veelzeggende VCA-certificaat hebben. Daarnaast heeft Oké Milieutechniek nog het Procescertificaat Asbestverwijdering .
U merkt het hoge kwaliteitsniveau van Oké Groep aan alles, tot in detail. Aan het eindresultaat, maar ook aan de communicatie en het gedrag en de inzet van onze medewerkers.

Altijd maatwerk en flexibel tegen scherpe tarieven

Bij Oké Groep zijn we voortdurend bezig onze Vastgoedservice voor u te verbeteren. Zo spelen we optimaal in op actuele ontwikkelingen zoals het nieuwe werken, flexwerken, duobanen, variabele werktijden en nieuwe technieken op het gebied van telecommunicatie en automatisering. Daardoor kunt u binnen onze samenwerking, afhankelijk van de situatie, bij veranderende omstandigheden variëren in Service Levels. Vanzelfsprekend altijd met behoud van ons hoge kwaliteitsniveau, maar steeds nauwkeurig afgestemd op uw wensen. Met dit innovatieve concept kan Oké Groep u een optimale mix aanbieden: specifieke werkzaamheden op maat, in combinatie met optimale flexibiliteit en scherpe tarieven.


Voor deze klanten zijn we al meer dan oké

Bij Oké Groep vindt u vele klanten uit verschillende branches. Horecaondernemingen, onze nationale luchtvaartmaatschappij, diverse grote woningbouwverenigingen, aannemersbedrijven, de plaatselijke tandartspraktijk: relaties die ons meer dan oké vinden en we doen er alles aan om dat zo te houden.
Bent u de volgende die ontdekt dat we meer dan oké zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ondervind dat ons team ook oké is

Bij Oké Groep zult u altijd alleen maar gemotiveerde mensen ontmoeten. Gemotiveerd om u van dienst te zijn zoals u verwacht. Dat zit in onze genen en daar selecteren we onze medewerkers op. U zult dat meteen merken als u contact heeft met deze of andere medewerkers.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb