25feb

OSB-keurmerk Certificaat 2015

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat onze dochtermaatschappij Oké Schoonmaak B.V. OSB gecertificeerd is!

Het OSB-keurmerk is een keurmerk waarmee schoonmaak- en glazenwassersbedrijven kunnen aantonen dat zij betrouwbaar zijn en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Aangesloten bij OSB zijn bedrijven die beschikken over brede vakkennis, goed omgaan met hun personeel en netjes belasting betalen. Bedrijven worden frequent (in de regel twee maal per jaar) door een onafhankelijke instelling getoetst op de keurmerkeisen.

Door deze certificering wordt officieel bewezen dat Oké Schoonmaak B.V. vakdeskundigheid bezit, betrouwbaar is en oog heeft voor kwaliteit!

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Het Coronavirus

    Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

    Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
    Medewerkers en directie