Opslagruimte huren

Veilig en voordelige opslag van uw spullen: zoals het hoort!
Opslagruimte huren voor uw ontruimde woning of kantoorpand? Naast het ontruimen van bedrijfspanden en wietplantages kunt u bij Oké Groep terecht voor het opslaan van uw inboedel. Wij hebben over de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan, waardoor wij onze vastgoedservice precies op uw wensen weten af te stemmen. Vanaf het openen van het slot tot aan het opvegen van het laatste hoopje stof. Oké Groep staat voor een hoge klanttevredenheid en 100% service! Na de ontruiming van uw pand kunnen we uw spullen veilig opslaan in een van onze opslagruimtes.

Opslagruimte huren: Ontruimen en opslaan

Voor wij aan de slag gaan met de ontruiming is het belangrijk dat er een korte inspectie wordt uitgevoerd op locatie. Hierbij kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Op basis van de ingeschatte werkzaamheden ontvangt u daarna een offerte. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend en bevat een overzicht van de kosten met betrekking tot de ontruiming, het vervoer en het afvoeren van het afval en eventueel voor de huur van de opslagruimte. Voor aanvang van de werkzaamheden is het belangrijk dat u de persoonlijke en emotioneel waardevolle spullen uit de woning haalt. Uiteraard kunnen wij deze voor u vervoeren en opslaan indien gewenst. Wanneer de waardevolle spullen zijn opgeslagen, kunnen wij starten met eventueel sloopwerk en de ontruiming. Dit begint met het afvoeren van de inboedel. Spullen die nog in goede staat zijn, doneren wij in overleg aan goede doelen.

Oog voor detail: alles voor u uit handen genomen

Bij het leeghalen van de woning vinden wij belangrijk dat dit op een milieuvriendelijke manier plaatsvindt. Alle spullen die niet langer bruikbare zijn worden op een duurzame manier afgevoerd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tijdens het ontruimen ook andere werkzaamheden uit te laten voeren die het aangezicht verbeteren. Denk hierbij aan tuinwerkzaamheden, behang afstomen, kranen vervangen en schilderwerk. Ook kunnen wij op verzoek een slotenmaker langs laten komen. De ontruiming eindigt met een eindschoonmaak. Denk bijvoorbeeld aan simpel bezemen, maar ook aan het vetvrij maken van de woning of ontsmetten. Oké Groep is specialist in schoonmaakwerkzaamheden, dus ook deze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Is alles afgerond? Dan slaan we graag uw spullen langdurig voor u op in een van onze veilige opslagruimtes.

Integriteit en betrouwbaarheid

Oké Groep is zich ervan bewust dat we ons in een persoonlijke omgeving bevinden. Oké Groep heeft haar personeel daarom tevens geselecteerd op betrouwbaarheid. Wij hebben daardoor een zeer goede reputatie weten op te bouwen. In opdracht van woningbouwcoöperaties en bedrijven voeren wij al jaren ontruimingen en opslagwerkzaamheden uit!

Overtuig uzelf en neem nu contact op

Onze klanten weten al hoe efficiënt, betrouwbaar, gecertificeerd en flexibel opslagruimte huren bij Oké Groep verloopt. Nu u nog. Er is maar één manier om dat te ontdekken: neem contact op en vraag een offerte aan. Natuurlijk vrijblijvend. Bel daarom nu (020) 600 73 07 of gebruik het contactformulier onderaan de pagina voor het melden van uw sloopwerk opdracht.

  Wilt u meer informatie over Milieutechniek?

  Download gratis onze informatie brochure. U ontvangt de brochure per E-mail.
  Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
  of mail ons via het onderstaande contact formulier.

  Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

   Mijn vraag gaat over:

   Upload tot 5mb