Ontruiming woning & opslag inboedel

Snel en vertrouwd: zoals het hoort!

Naast het ontruimen van bedrijfspanden en wietplantages kunt u uiteraard ook bij Oké Groep terecht voor het ontruimen van een woning. Wij hebben over de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan, waardoor wij onze vastgoedservice precies op uw wensen weten af te stemmen. Vanaf het openen van het slot tot aan het opvegen van het laatste hoopje stof. Oké Groep staat voor een hoge klanttevredenheid en 100% service!

Aan de slag

Voor wij aan de slag gaan met de ontruiming is het belangrijk dat er een korte inspectie wordt uitgevoerd op locatie. Hierbij kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Op basis van de ingeschatte werkzaamheden wordt er een offerte opgesteld. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend en bevat een overzicht van de kosten met betrekking tot de ontruiming, het vervoer en het afvoeren van het afval. Het is belangrijk dat u de persoonlijke en emotioneel waardevolle spullen voor de ontruiming uit de woning haalt. Uiteraard kunnen wij deze voor u vervoeren en opslaan indien gewenst. Dit wordt meegenomen in de offerte. Wanneer de waardevolle spullen zijn opgeslagen, kunnen wij starten met ontruimen. Dit begint met het afvoeren van de inboedel. Spullen die nog in goede staat zijn, doneren wij in overleg aan goede doelen.

Het proces

Bij het ontruimen van de woning worden alle onbruikbare spullen op een duurzame manier afgevoerd en wordt de vloerbedekking verwijderd. Naast het ontruimen kunnen wij ook overige werkzaamheden voor u uitvoeren, zoals tuinwerkzaamheden, behang afstomen, kranen vervangen en benodigd schilderwerk. Op verzoek kunnen wij ook een slotenmaker langs laten komen tegen een vast tarief. Dit tarief is exclusief materiaalkosten.De ontruiming eindigt met een eindschoonmaak. Denk bijvoorbeeld aan simpel bezemen, maar ook aan het vetvrij maken van de woning of ontsmetten. Oké Groep is specialist in schoonmaakwerkzaamheden, dus ook deze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren.

Integriteit en betrouwbaarheid

Oké Groep is is zich ervan bewust dat we ons in een persoonlijke omgeving bevinden. Oké Groep heeft haar personeel daarom tevens geselecteerd op betrouwbaarheid. Wij hebben daardoor een zeer goede reputatie weten op te bouwen. In opdracht van woningbouw coöperaties en bedrijven voeren wij al jaren ontruimingen uit en wij verwachten dit nog vele jaren te kunnen doen!

Dé specialist in speciale ontruimingen

In ons vak zien wij vaak situaties waarin families of instanties een woning leeg moeten ruimen dat ontzettend vervuild en vol is. In de meeste gevallen is de omgeving niet op de hoogte van deze situatie, omdat op sociaal gebied niets opviel. Een lichamelijke of geestelijke aandoening ligt vaak ten grondslag, maar ook een gevoel van schaamte kan een rol gaan spelen. Oké Groep biedt door haar vele ervaringen in speciale ontruimingen een discrete oplossing. Wij gaan graag met u in gesprek, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Overtuig uzelf en neem nu contact op

Onze klanten weten al hoe efficiënt, betrouwbaar, gecertificeerd en flexibel wij werken. Nu u nog. Er is maar één manier om dat te ontdekken: neem contact op en vraag een offerte aan. Natuurlijk vrijblijvend. Bel daarom nu (020) 600 73 07 of gebruik het contactformulier onderaan de pagina.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb

    document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );