Ontruiming wietplantage

Ontruimen, demonteren en afvoeren van een wietplantage

Het verwijderen van een wietplantage is een bezigheid waar u als eigenaar van een woning of bedrijfsruimte niet op zit te wachten. U kunt gevaarlijke omstandigheden of verdere schade voorkomen door een expert in te schakelen. Oké Groep ontzorgt u op alle aspecten: het demonteren van de aangesloten verlichting, elektrische voorzieningen, waterleidingen, luchtafvoer etc.

Al het afval wordt deskundig opgeruimd en afgevoerd, zodat het pand weer in de oorspronkelijke staat wordt terug gebracht. De wanden, vloeren en plafonds worden gerepareerd indien nodig, de ruimte wordt ontsmet en het schilderwerk wordt geregeld. Kortom, alle benodigde werkzaamheden rondom de voormalige wietplantage voert Oké Groep voor u uit!

De ontruiming van een wietplantage door Oké Groep bestaat uit:

 • Technische kennis voor demonteren apparatuur wietplantage
 • Afval verantwoord en discreet afgevoerd en vernietigd
 • Klein bouwkundig herstel en schilderwerk
 • Grote schoonmaak
 • Spoed ontruiming wietplantage
 • 100% oplever garantie

Overtuig uzelf en neem nu contact op

Onze klanten weten al hoe efficiënt, betrouwbaar, gecertificeerd en flexibel wij werken. Nu u nog. Er is maar één manier om dat te ontdekken: neem contact op en vraag een offerte aan. Natuurlijk vrijblijvend. Bel daarom nu (020) 600 73 07 of gebruik het contactformulier onderaan de pagina.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

  Het Coronavirus

  Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

  Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
  Medewerkers en directie