Ontruiming bedrijfspand & opslag

Ontruiming bedrijfspand, voor iedere situatie een oplossing op maat!

Voor de ontruiming van een bedrijfspand, kantoor, school, of magazijn bent u aan het goede adres bij Oké Groep. Door onze jarenlange ervaring kunt u al uw zorgen uit handen geven!

Wij vinden het fijn om vooraf kennis met u te maken, zodat u kunt inlichten over de werkzaamheden en uw wensen. Op basis van de eerste bezichtiging ontvangt u een offerte. Hierin staat tot in detail beschreven wat Oké Groep voor u kunt betekenen. Wanneer u de offerte heeft goedgekeurd, wordt er een datum afgesproken. Wij zorgen er voor dat de ontruiming binnen het afgesproken tijdsbestek is uitgevoerd. Uiteraard is er sprake van een oplevergarantie!

Het team van Oké Groep zal alle spullen inpakken die nog bruikbaar zijn. Deze leveren wij vervolgens in bij een goed doel of slaan we voor u op in onze veilige opslagruimte. Het pand dat ontruimt dient te worden, wordt opgeleverd volgens de eisen die door de verhuurder zijn gesteld. Bij een bedrijfsontruiming komt meestal veel afval kijken. Voorbeelden hiervan zijn tussenwanden, kabels en opslagmateriaal. Oké Groep zorgt op een deskundige manier voor het verwijderen van dergelijke zaken. Tot slot wordt er contact met u opgenomen, zodat u het resultaat kunt beoordelen. Indien gewenst voeren wij ook voor u de eindlevering uit.

Overtuig uzelf en neem nu contact op

Met Oké Groep geeft u alle zorgen die bij een ontruiming komen kijken uit handen. U kunt rekenen op een goede en snelle afhandeling! Onze klanten weten al hoe efficiënt, betrouwbaar, gecertificeerd en flexibel wij werken. Nu u nog. Er is maar één manier om dat te ontdekken: neem contact op en vraag een offerte aan. Natuurlijk vrijblijvend. Bel daarom nu (020) 600 73 07 of gebruik het contactformulier onderaan de pagina.

 

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb