13novSBB logo

Oké Groep behaalt SSB-certificaat 2017

Wij zijn trots om aan te kunnen kondigen dat Oké Groep SSB gecertificeerd is!

Door deze erkenning is de organisatie bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven werken samen in SBB met twee doelen:

  • Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan.
  • Bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben.

SBB verbindt beroepsonderwijs en bedrijfsleven op landelijk, sectoraal en regionaal niveau. Oké Groep ziet het opleiden van studenten die gebrand zijn op ontwikkeling als een leuke manier om arbeidskrachten voor de toekomst te vormen. Motivatie en enthousiasme spelen hierin een belangrijke rol. Studenten hebben vaak een frisse kijk op het bedrijf. Ook brengen zij actuele kennis en eigen inzichten met zich mee. Een win-win situatie!

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Het Coronavirus

    Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

    Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
    Medewerkers en directie