30jun

Oké Groep 24/7 Calamiteitendienst ondersteund bij woningbrand in Amsterdam

Enige tijd geleden is de Amsterdamse brandweer met verschillende wagens uitgerukt vanwege een flinke uitslaande brand. Het betrof een woning aan de Jan van Galenstraat in West. Ook de omliggende panden moesten worden ontruimd.

Zodra er ook maar enig vermoeden van mogelijke asbestproblemen bestaat, nemen we bij Oké Groep geen enkel risico. De 24/7 Calamiteitendienst van onze Milieutechniek afdeling is daarom eveneens met spoed naar deze woning gereden en heeft ter plaatse hulp kunnen bieden.

Naast onze calamiteitendienst kunnen we nog veel meer betekenen als het gaat om asbestsanering. Oké Groep is gespecialiseerd in het verwijderen en inkapselen van asbest, en biedt daarnaast advies en projectbegeleiding.

Wilt u meer weten over asbestsanering? Download dan onze gratis informatiebrochure.

Misschien twijfelt u of uw dak asbest bevat en wilt u liever direct contact opnemen. Dat kan natuurlijk ook via ons contact formulier. Of u belt gewoon even met (020) 600 73 07.

Beeld: Menno Steen

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Het Coronavirus

    Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

    Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
    Medewerkers en directie