25oktMuur reinigen

Muur reinigen

Muur reinigen: met een nieuw resultaat!

Zijn een of meerdere muren van uw gebouw minder netjes dan ze voorheen waren? Denk aan aantasting door weerselementen, vandalisme (graffiti) of slijtage. Dan is de tijd aangebroken voor een schoonmaakslag.

Schone, nette muren zijn namelijk van essentieel belang voor de professionele uitstraling van uw bedrijf. De eerste indruk die uw klanten hebben bij uw bedrijf wordt gevormd door hoe uw bedrijfsgebouw erbij staat. Zijn de muren door de tijd heen gehavend of vies geworden, dan laat dat een minder goede indruk achter en zal er ook eerder sprake zijn van achteruitgang van de bouwconstructie, wat op termijn tot hogere kosten zal leiden. Een tijdige reiniging van uw muur of muren voorkomt dit.

Waardoor worden muren vuil?

Veelvoorkomende viezigheid bij muren wordt veroorzaakt door groene aanslag van algen, zon en regen, schimmel, vogelpoep, slijtage aan verf, beits, voegen en de mens. Denk hier aan schade en vuiligheid ontstaan door tegen de muur leunen, kauwgom en graffiti.

Het reinigen van een muur op een wijze dat deze echt weer als nieuw uit komt te zien is een klus die het beste door een professional uitgevoerd moet worden. Daarbij kunt u denken aan Oké Groep. Uit onze jarenlange ervaring weten we namelijk precies wat er nodig is voor de eventuele reparatie of reiniging van uw muur. Vaak betekent dat uw muur niet alleen schoon wordt gemaakt met een hoge drukspuit, maar ook wordt geïmpregneerd ter bescherming tegen vuil van regen en andere weerselementen. Indien nodig worden er ook reparaties uitgevoerd aan de voegen van de muur, zodat deze weer jaren mee kan.

Laat Oké Groep uw muur reinigen

Wij zorgen ervoor dat uw muren er weer als nieuw uit komen te zien en dat ze blijven fungeren als een visitekaartje voor uw bedrijf.

Zijn er naast de muren nog meer zaken die er schoner uit mogen zien, dan kunnen we die ook meteen voor u aanpakken. Wat dacht u bijvoorbeeld van markiezen, ramen, schilderwerk, gietvloeren of het gehele gebouw schoonmaken. Voor schoonmaak bent u bij ons op het juiste adres!

Muren reinigen, waarom zou u Oké Groep inhuren?

  • Regelmaat in uw schoonmaak
  • Van A tot Z wordt alles voor u uit handen genomen
  • Duurzame schoonmaak waardoor de inboedel langer meegaat
  • De ruimte lijkt niet alleen schoon, maar is echt schoon
  • Ook voor andere schoonmaakklussen, zoals graffiti verwijderen

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb