Mutatieonderhoud

Snelle verhuur en verkoop mogelijkheid door optimaal proces
Is de huur opgezegd of wilt u uw vastgoed verkopen ? Vanaf het allereerste moment zetten wij het mutatieproces in gang. Bij de opname kunnen we al bepalen wanneer de woning weer in de perfecte staat is voor de nieuwe bewoner. Ons uitgangspunt bij mutatieonderhoud is om de woning zo compleet mogelijk aan te pakken en zo snel mogelijk weer verhuur / verkoop klaar te maken.

Digitale opname woningen
Door de woningen digitaal op te nemen reduceren we faalkosten, werken wij efficiënter en krijgt u de calculatie sneller aangeleverd. Wanneer er tijdens de opname van de woning geen plattegronden voor handen zijn, dan kunnen wij deze aanleveren. Zodra wij de schriftelijke werkopdracht en, indien van toepassing, een asbestinventarisatie of vrijgave hebben ontvangen, starten onze medewerkers met de werkvoorbereiding.

Doorlooptijd en verbeteringen
Wij garanderen een vaste en korte uitvoeringstermijn. Zowel voor de standaardwerkzaamheden als voor meer ingrijpende werkzaamheden, zoals het vervangen van de badkamer, keuken, toilet, stucwerk of schilderwerk.

Bij de uitvoering van de werkzaamheden zijn er meerdere partijen tegelijk in de woning aan het werk. Zo houden we de doorlooptijd per woning zo kort mogelijk. De verschillende partijen kunnen elkaar zelfs assisteren, zodat “verloren” uurtjes en reistijd tot een minimum beperkt blijven. Wanneer er sprake is van aanvullende werkzaamheden door onvoorziene omstandigheden, dan wordt er altijd eerst contact opgenomen met de opdrachtgever. De werkzaamheden worden alleen na schriftelijke (en bij spoedgevallen telefonische) goedkeuring uitgevoerd.

Omwonenden en directe buren worden via een nieuwsbrief geïnformeerd over het aanstaande onderhoud aan de mutatiewoning.

Oplevering
Bij mutatiewerkzaamheden of het verkoop gereed maken van woningen houden we, voorafgaand aan de eindoplevering, een vooroplevering aan de hand van de afgesproken kwaliteitseisen op basis van schoon, heel en veilig, waarbij we streven naar nul opleverpunten.

Overtuig uzelf en neem nu contact op

Onze klanten weten al hoe efficiënt, betrouwbaar, gecertificeerd en flexibel wij werken. Nu u nog. Er is maar één manier om dat te ontdekken: neem contact op en vraag een offerte aan. Natuurlijk vrijblijvend. Bel daarom nu (020) 600 73 07of gebruik het contactformulier onderaan de pagina.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Het Coronavirus

    Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

    Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
    Medewerkers en directie