Milieutechniek

Milieutechniek door Oké Groep. Dit kunnen we ondermeer voor u betekenen:

Asbestverwijdering
Advies en projectbegeleiding
Asbestinkapseling
Calamiteitendienst die 24/7 bereikbaar is

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Heeft u een inventarisatierapport:

  Maximaal 10MB (pdf, jpg, gif, doc of docx)

  Wij hebben een inventarisatierapport nodig om een offerte op maat voor u op te stellen. Vraag hier een asbestinventarisatie rapport aan.

  Heeft u het rapport ontvangen, zijn wij u graag van dienst om op basis van uw inventarisatierapport een offerte op te stellen.

  Direct contact? Bel ons: (020) 600 73 07

  Milieutechniek offerte aanvragen

  Met asbest neemt u geen enkel risico. Oké Groep ook niet. Wij verzorgen de asbestverwijdering op basis van het SC-530 Asbestverwijdering procescertificaat. Geheel conform de asbestwetgeving waardoor alleen erkende, gecertificeerde specialisten volgens strenge voorwaarden asbest mogen verwijderen uit bouwwerken en objecten.

  Uw waarborg voor kwaliteit

  Oké Groep werkt efficiënt, betrouwbaar, gecertificeerd en volgens uw wensen. Met afspraken en een vast aanspreekpunt die de samenwerking met u alleen maar ten goede komen. Neem de proef op de som en vraag vrijblijvend een milieutechniek offerte aan.   Wilt u meer informatie over Milieutechniek?

   Download gratis onze informatie brochure. U ontvangt de brochure per E-mail.


   Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
   of mail ons via het onderstaande contact formulier.

   Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Het Coronavirus

    Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

    Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
    Medewerkers en directie