30aprvakblad B+U

Met gepaste trots in hét vakblad Bouw en Uitvoering (B+U)

Bouw en Uitvoering (B+U) is hét vakblad en de informatiebron voor rijk, provincies en gemeenten over woning- en utiliteitsbouw, weg- en waterbouw, ruimtelijke ordening en milieubeheer. Daarnaast informeert zij breed projectontwikkelaars, architecten, landelijke opererende leveranciers en afnemers binnen bouwend Nederland. En bereikt ruim 73.100 lezers, waardoor wij ons erg vereerd voelen.

Hot topic

Asbest is een hot topic op dit moment en dat is mede de reden dat B+U ons heeft benaderd.
Het verwijderen van asbest brengt diverse gevaren met zich mee. De werkzaamheden dienen daarom onder de juiste condities plaats te vinden. Onlangs werd het topic besproken op RTL-nieuws, het aantal sterfgevallen van asbest tot 2035 is naar verwachting 8000 mannen en 1100 vrouwen.

Project Oké Asbestsanering B.V.

De adviserende rol is zeer belangrijk en is een van de kernwaarden van het bedrijf. Het werk begint volgens Oké Asbestsanering B.V. bij een goed en gedegen advies op maat. Er wordt vaak gesproken over het ontzorgen van de opdrachtgever, maar bij Oké Asbestsanering B.V. voegen zij ook werkelijk daad bij het woord. Ook de moeilijkere werken gaan zij niet uit de weg. Integendeel. Bij deze werken komt vakmanschap kijken en deze uitdaging nemen de medewerkers bij Oké Asbestsanering B.V. graag aan.

Zo werken we voor woningcorporaties en diverse aannemersbedrijven, waarbij het veelal gaat om het verwijderen van asbest. Niet alleen de directe werkzaamheden, maar ook de werkzaamheden eromheen nemen wij voor onze rekening. Communicatie is het sleutelwoord voor deze werkzaamheden, zoals het begeleiden van de opdrachtgever in deze complexe branche vol strenge regelgeving. Neem als voorbeeld het organiseren van een informatieavond waarbij we de bewoners hebben geïnformeerd zodat ook zij op de hoogte zijn en niet voor verrassingen komen te staan.

Bedrijfstakken

Oké Groep kan worden onderverdeeld in drie bedrijfstakken, namelijk: Oké Asbestsanering B.V., Oké Schoonmaak B.V. en Oké Vastgoedservice B.V. In het artikel zijn de verschillende takken van sport duidelijk beschreven en komt onze visie goed naar voren: ‘wij van Oké Groep zijn pas tevreden als het meer dan oké is voor de klant’!

Natuurlijk weten we dat we hard werken aan onze online en offline zichtbaarheid, en willen we een autoriteit zijn op het gebied van asbestsanering. Daarom zijn we er ook enorm trots op dat B+U Oké Groep heeft gevraagd voor dit artikel.

U kunt het gehele artikel van ons in B+U hier lezen.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb