Installatietechniek

Maak kennis met Oké installatietechniek.

Wie zijn wij
Oké installatietechniek is onderdeel van de Oké Groep en een erkend allround installatiebedrijf dat staat voor kwaliteit, kennis, flexibiliteit en vakmanschap.

Opgericht in 1986 en boordevol ervaring staat de Oké Groep bekend om haar bijzonder betrouwbare imago.

Alle disciplines binnen de W en E techniek worden door ons beheerst en hierdoor is Oké installatietechniek ruim inzetbaar voor zowel nieuwbouw als renovaties. Zo vervangen wij uw cv-ketel, groepenkast en badkamer, of plaatsen wij uw warmtepomp of mechanische ventilatie. Maar ook voor het aanleggen van gas, water, riool, elektra, verwarming en sanitaire installaties zijn wij voor u de juiste partij.

Warmtepompen

Warmtepompen en Cv ketels

Een belangrijk aspect in uw woning of bedrijfsruimte is natuurlijk warmte. Nederlandse woningen zijn veelal voorzien van de bekende cv-ketel. Om de doelstelling van 40% minder CO2 uitstoot, welke Nederland is opgelegd vanuit het VN-Klimaatakkoord bij te staan, werken wij met de meeste duurzame oplossingen. Denkt u hierbij aan warmte terugwin (WTW) installaties of aan warmtepompen.

Oké installatietechniek helpt u met het vervangen van uw centrale verwarmingsinstallatie of met het aanbrengen van een duurzame installatie.

Wij werken met hoogwaardige A-merken zoals Nefit, Intergas, Remeha, Vaillant, Brugman en Radson.

Badkamer installatie

Gas, water, riool en sanitaire installaties

Voor het aanleggen, herstellen en/of verbeteren van een gas, water of sanitaire installatie bent u bij Oké installatietechniek aan het juiste adres. Door onze ervaren en gediplomeerde installateurs beschikken wij over de juiste kennis en kwalificaties om veilige en betrouwbare installaties te realiseren.

Wij leveren uw nieuwe binnen-installatie, geheel conform de hiervoor geldende richtlijnen en voorzien van de juiste gekeurde materialen en toepassingen.

Ook voor sanitaire ruimtes als badkamers, toiletten of sanitaire groepen in kantoorpanden kunt u bij ons terecht.

Elektra

Elektra

Oké installatietechniek voorziet ook in het aanleggen van elektrotechnische installaties. In een tijd waarin steeds meer gevraagd wordt van ons elektranet voorzien wij u van de juiste installaties.

Zo verzorgen wij de aanleg van laadpalen voor uw elektrische auto of leggen wij een nieuwe groep aan voor uw elektrische kookplaat. Is uw groepenkast aan vervanging of uitbreiding toe? Geen probleem voor de monteurs van Oké Installatietechniek.

Brandmelder

Brandbeveiliging

Per 1 juli 2022 heeft de overheid verplicht gesteld dat woning voorzien dienen te zijn van 3 brandmelders en CO2 meters. Oké installatietechniek heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en bied een volledige ontzorging aan op het gebied van deze verplichting.

Zo schaft u bij ons in 1 pakket de brandbeveiliging inclusief montage aan, waardoor u met een gerust en veilig gevoel uw bed in stapt of op vakantie gaat.

Overtuig uzelf en neem nu contact op

Onze klanten weten al hoe efficiënt, betrouwbaar, gecertificeerd en flexibel wij werken. Nu u nog. Er is maar één manier om dat te ontdekken: neem contact op en vraag een offerte aan. Natuurlijk vrijblijvend.

Bel daarom nu (020) 600 73 07 of gebruik het contactformulier onderaan de pagina.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb