5mrtHuis slopen

Huis slopen

Zorgvuldig uw huis laten slopen met een net resultaat!
Inpandig uw huis slopen op een vakkundige wijze waarbij er sprake is van lage kosten en met weinig ongemak voor u en omwonenden. Al in enkele dagen is de klus geklaard en kunt u genieten van de vrijgekomen ruimte. En precies op tijd voor uw nieuwe bouwplannen!

Huis slopen of renoveren?

Wilt u een of meerdere ruimtes laten slopen? Of denkt u eraan om uw keuken te vervangen en is het belangrijk dat daarbij de oude leidingen weggehaald worden? Met onze jarenlange ervaring is geen klus ons te gek!

Sloopwerk in huis: Hoe gaan we te werk?

Wij werken door heel Nederland en hebben de beschikking over modern, professioneel sloopmaterieel. Met dit machinepark leveren we hoogwaardig sloopwerk met zo weinig mogelijk overlast voor omwonenden en zo min mogelijk puin en belasting voor het milieu. Uw huis slopen is voor Oké Groep geen enkel probleem.

De klus klaren op een nette wijze staat voor ons voorop! Geen rondvliegend puin, stof of ander sloopmateriaal na afronding van de klus, maar een nette, opgeruimde bouwplaats of ruimte. Dit bewerkstelligen we door uw huis op de juiste manier te slopen, waarbij na het sloopwerk het bouwmateriaal, de puin en stof netjes worden afgevoerd. Waar mogelijk dragen we er zorg voor dat het vrijgekomen bouwmateriaal opnieuw gebruikt kan worden. Beter voor het milieu en uw portemonnee!

Heeft u in huis inboedel staan die u veilig wilt opslaan? Dan biedt Oké Groep de mogelijk dit veilig en voordelig voor u op te slaan.

Oké Groep werkt 100% volgens afspraak, flexibel als het moet. Dat wilt u toch ook? Laat Oké Groep daar nu specialist in zijn! Altijd met het hoge kwaliteitsniveau dat Oké Groep typeert. En dat u ook terugvindt in onze units Schoonmaak, Dienstverlening, Asbestsanering en Sloopwerken. Oké Groep heeft niet voor niets certificeringen, keurmerken en véél tevreden klanten.

Een greep uit onze sloopdiensten:
• Keukens (incl. afdoppen leidingen)
• Badkamers (incl. afdoppen leidingen)
• Vloer- en wandtegels
• Kozijnen (of inzage)
• Vaste of gestucte plafonds
• (Binnen)muren en kokers
• Systeemwanden
• Vloeren en balken
• Andere inpandige zaken: informeer naar de mogelijkheden!

Overtuig uzelf en neem nu contact op

Onze klanten weten al hoe efficiënt, betrouwbaar, gecertificeerd en flexibel wij werken. Nu u nog. Er is maar één manier om dat te ontdekken: neem contact op en vraag een offerte aan. Natuurlijk vrijblijvend. Bel daarom nu (020) 600 73 07 of gebruik het contactformulier onderaan de pagina voor het melden van uw sloopwerk opdracht.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Het Coronavirus

    Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

    Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
    Medewerkers en directie