19decGrote schoonmaak

Grote schoonmaak

Tijd voor een grote schoonmaak? Denk dan aan Oké Groep!
Met schoonmaak zit u meteen in het hart van Oké Groep. Dat doen we al heel lang, goed en steeds beter. En ook nog op allerlei manieren. Van reguliere en periodieke schoonmaak tot specialistische, vaak eenmalige schoonmaakklussen.

Reduceer ziekteverzuim met een schone werkplek

Gemiddeld leven er ruim 10 miljoen bacteriën op een bureau. Bij de schoonmaak wordt er vaak over het hoofd gezien dat elk artikel dat gebruikt wordt grondig schoongemaakt moet worden. Een toetsenbord of muis worden vaak vergeten schoon te maken en dat kan de nodige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Waarschijnlijk wist u niet dat 10 tot 12% van alle ziekteverzuim binnen organisaties wordt veroorzaakt door een niet schone werkplek. En bij flexplekken, waar veel mensen gebruikmaken van dezelfde flexibele werklocatie, blijkt dit nog hoger uit te vallen. Als werkgever wilt u dit natuurlijk voorkomen. Een professionele, grote schoonmaak kan dan uitkomst bieden tegen de opbouw van schadelijke bacteriën.

Waarom Oké Groep inhuren voor de grote schoonmaak?

Het op een professionele, nette wijze schoonmaken is echt een vak apart, waar kennis, ervaring en de juiste hulpmiddelen een belangrijke rol inspelen. Wist u bijvoorbeeld dat een van de meest gemaakte fouten tijdens het schoonmaken het dweilen met warm water is. Warm water verdampt na gebruik en hierdoor blijven zeepresten van het schoonmaakmiddel achter op de vloer. Niet alleen ziet het eindresultaat er minder mooi uit, met strepen op de vloer, maar deze plakt ook nog eens. U doet er in dit geval verstandig aan om met koud water en een klein beetje reiniger te dweilen. Zo kennen de schoonmaakspecialisten van Oké Groep nog vele andere tips om sneller, beter en een vooral schoner eindresultaat te bereiken. En dat is belangrijk, doel van de grote schoonmaak is immers dat de ruimte er weer als nieuw uit komt te zien en kan fungeren als visitekaartje van jouw bedrijf.

Geen schoonmaakklus is ons vreemd. Of deze nou klein, groot, regulier of zeer specialistisch is. We weten er raad mee.

Voordelen van een grondige schoonmaak

  • Een nette en opgeruimde werk- of woonomgeving
  • Van A tot Z wordt alles voor u uit handen genomen
  • Duurzame schoonmaak waardoor de inboedel langer meegaat
  • De ruimte lijkt niet alleen schoon, maar is echt schoon

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb