3jangraffiti verwijderen

Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen: Uw muren en gevel als nieuw!
Vervelend, u komt erachter dat uw gebouw of materieel met graffiti is aangetast, iets wat u natuurlijk niet wilt en wat slecht overkomt naar klanten. Nu is het zaak dat hier zo snel mogelijk wat aan gedaan wordt. Want graffiti ziet er lelijk, onverzorgd en vooral onprofessioneel uit. Precies de tegenovergestelde uitstraling van wat u met uw bedrijf wenst uit te stralen!

Waarom Oké Groep inhuren bij graffiti verwijderen?

Wilt u graffiti verwijderd zien worden van uw buitenruimte, dan zult u snel merken dat dit niet zo makkelijk gaat. Graffiti kan erg hardnekkig blijven zitten op muren, gevels of andere objecten zoals bankjes, prullenbakken en rijdend materiaal (wagenpark). Het is geen gezicht en komt minder professioneel over. Het is dan ook zaak dat uw materiaal of bebouwing zo snel mogelijk verlost wordt van deze onnodige ‘verfraaiing’.

Het verwijderen van graffitiverf en het netjes reinigen van de getroffen oppervlakte is specialistisch werk waar Oké Groep ruime ervaring mee heeft. We weten hoe we uw spullen weer net zo mooi achter kunnen laten als voor het moment dat de graffiti werd aangebracht. De benodigde knowhow, reinigingsmiddelen en materieel hebben wij in huis en kunnen we snel inzetten bij uw bedrijf, op het moment dat voor u en uw klanten als minst storend over komt.

Overtuig uzelf en neem nu contact op

Onze klanten weten al hoe efficiënt, betrouwbaar, gecertificeerd en flexibel wij werken. Nu u nog. Er is maar één manier om dat te ontdekken: neem contact op en vraag een offerte aan. Natuurlijk vrijblijvend. Bel daarom nu (020) 600 73 07 of gebruik het contactformulier onderaan de pagina.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Het Coronavirus

    Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

    Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
    Medewerkers en directie