Vastgoedservice

Vastgoedservice: Klus- en sloopwerk inclusief netjes achterlaten

Voor allerhande schoonmaak, ontruiming en inpandig klus- en sloopwerk bent u bij Oké Groep aan het juiste adres. Onze vaklieden installeren en demonteren op locatie, professioneel en precies volgens uw wensen. Daarnaast verzorgen andere specialisten van Oké Groep snel en doelgericht de opruiming van uw bouwlocatie.

Elke klus wordt aangepakt met het bekende hoge kwaliteitsniveau dat Oké Groep typeert. En dat u ook terugvindt in onze units Schoonmaak, Vastgoedservice en Milieutechniek. Maar maakt u eerst nader kennis met hetgeen u zoekt in deze rubriek: Inpandig sloopwerk, Bouw opruiming en Ontruiming op het gebied van woningen, bedrijfspanden en wietplantages. Klik gerust door als u meer wilt lezen over onze diensten!

Mutatieonderhoud

Is de huur opgezegd of wilt u uw vastgoed verkopen ? Vanaf het allereerste moment zetten wij het mutatieproces in gang. Bij de opname kunnen we al bepalen wanneer de woning weer in de perfecte staat is voor de nieuwe bewoner.

Lees meer over deze dienst

Schilderwerk

Bij schilderwerk komt veel meer kijken dan kwasten en verf. Denk bijvoorbeeld aan specifieke coatings: welke zijn in uw geval nodig? En wat is de beste prijs/kwaliteit verhouding? Een goed en betrouwbaar advies is dan onmisbaar.

Lees meer over deze dienst

Inpandig sloopwerk

Keukens, badkamers, vloeren, wanden, kozijnen en zo meer: onze gespecialiseerde medewerkers demonteren ze vakkundig en voeren het in dezelfde beweging af.

Lees meer over deze dienst

Bouw opruiming

Ideaal na uw verbouwing of vóór oplevering van uw nieuwbouwproject. Omvat alles wat u wenst, tot en met behang stomen, puin afvoeren en ontkalken van sanitair.

Lees meer over deze dienst

Ontruiming woning & opslag inboedel

Oké Groep is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze dienstverlening volledig weten af te stemmen op uw wensen.

Lees meer over deze dienst

Ontruiming bedrijfspand & opslag

Heeft u een bedrijfspand, kantoor, schoolpand, magazijn of atelier te ontruimen? Oké Groep biedt dankzij jarenlange ervaring graag een oplossing op maat.

Lees meer over deze dienst

Ontruiming wietplantage

Het verwijderen van een wietplantage is een bezigheid waar u als eigenaar van een woning of bedrijfsruimte niet op zit te wachten. Oké Groep ontzorgt u op alle aspecten!

Lees meer over deze dienst

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb