Diensten overzicht

Schoonmaak

Groot, klein, regulier of specialistisch

Met schoonmaak zit u meteen in het hart van Oké Groep. Dat doen we al heel lang, goed en steeds beter. En ook nog op allerlei manieren. Van reguliere en periodieke gebouwschoonmaak tot specialistische, vaak eenmalige schoonmaakklussen.

Elke klus wordt aangepakt met het bekende hoge kwaliteitsniveau dat Oké Groep typeert. En dat u ook terugvindt in onze units Dienstverlening en milieutechniek. Maar maakt u eerst nader kennis met hetgeen u zoekt onder Schoonmaak: Gebouwschoonmaak en/of Specialistisch reinigen. En klik door als u meer wilt weten.

Lees meer over deze dienst

Dienstverlening

Klus- en sloopwerk inclusief netjes achterlaten

Voor allerhande inpandig klus- en sloopwerk bent u bij Oké Groep aan het juiste adres. Onze vaklieden installeren en demonteren op locatie, professioneel en precies volgens uw wensen. Daarnaast verzorgen andere specialisten van Oké Groep snel en doelgericht de opruiming van uw bouwlocatie.

Elke klus wordt aangepakt met het bekende hoge kwaliteitsniveau dat Oké Groep typeert. En dat u ook terugvindt in onze units Schoonmaak, Industrieel en Milieutechniek. Maar maakt u eerst nader kennis met hetgeen u zoekt onder Dienstverlening: Inpandig sloopwerk, Bouw opruiming, Timmerwerk en/of Mutatiewerk. En klik door als u meer wilt weten.

Lees meer over deze dienst

Milieutechniek

Met gevaarlijke stoffen neemt u geen enkel risico, Oké Groep ook niet

Daarom pakken we milieutechniek grondig en op basis van de strengste wettelijke voorschriften aan. In de praktijk betekent dat we voor u de verwijdering van asbest verzorgen op basis van het SC-530 Asbestverwijdering procescertificaat. Geheel conform de asbestwetgeving waardoor alleen erkende, gecertificeerde specialisten volgens strenge voorwaarden asbest mogen verwijderen uit bouwwerken en objecten.

Lees meer over deze dienst

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb