Zuideinde, Volendam

Mercuur Bouw te Volendam is dé allround bouwpartner en renovatiespecialist voor meer dan 250 woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), vastgoedeigenaren, gemeenten, architecten, bedrijven en particulieren. Als hoofdaannemer voeren zij projecten stipt volgens afspraak uit, waarbij maximale zorg wordt besteed aan duurzaamheid, efficiënte werkstromen en de communicatie naar onder andere de bewoners.

Mercuur Bouw kreeg van de bewoner van dit geweldig woonhuis aan het Zuideinde van Volendam de opdracht om de woning te renoveren. De gevels waren toe aan renovatie nadat deze waren neergezet in 1961. Het huis is gelegen op een leuke locatie midden in de levendigheid van de Dijk in Volendam.

Don
Sloper

We hebben de sloopwerkzaamheden uitgevoerd die nodig waren voor de renovatie. Je kunt wel zeggen dat de gevels toe waren aan vervanging.

Zuideinde

Mercuur Bouw heeft Oké Groep uitgekozen om de sloopwerkzaamheden uit te voeren aan deze woning die nodig waren voor de renovatie. Wij zijn een vaste partner van Mercuur Bouw en wij werken samen aan veel projecten voor woningbouw coöperaties.

Zowel de voor als achtergevel zijn stevig aangepakt, zodat Mercuur Bouw deze weer opnieuw kon opbouwen. Door middel van machinaal-, maar ook secuur handsloopwerk zijn deze gevels totaal ontmanteld. Omdat Oké Groep duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, is het sloopafval duurzaam afgevoerd.

Referentiecases

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan? Bekijk onze cases.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Het Coronavirus

    Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

    Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
    Medewerkers en directie