Vliegveld Valkenburg

Holland Totaal Sloopwerken, gevestigd in Nieuwegein, is gespecialiseerd in diverse sloopwerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan sloopwerk aan woningen, een school of een grote fabriek. Alle sloopwerken pakken zij met passie en plezier aan. Naast sloopwerken pakken zij ook grondwerk op en zorgen zij voor onder andere het leegruimen van panden. Holland Totaal Sloopwerken is van vele markten thuis. De opdrachtgever van Holland Totaal Sloopwerken had het verzoek om asbest te verwijderen aan voormalig vliegveld Valkenburg. Op dit voormalige vliegveld stonden een aantal objecten welke asbesthoudende toepassingen bevatten.

Martin
Teamleider afdeling Asbestsanering

Het was een mooi locactie om te werken en de regenboog die verscheen maakte het nog beter!

Vliegveld Valkenburg

Gezien het feit dat Oké Asbestsanering BV gespecialiseerd is in het verwijderen van asbest en Holland Totaal Sloopwerken deze werkzaamheden niet zelf uitvoert, hebben zij voor ons als asbestsaneerder gekozen. Wij hebben het vertrouwen opgebouwd en we zijn onze afspraken ten alle tijden na komen. Daarnaast heeft Holland Totaal Sloopwerken Oké Asbestsanering BV benaderd voor het verwijderen van het asbest, omdat wij snel kunnen schakelen. In verband met het herinrichten van het voormalige vliegveld was het van belang dat dit met spoed werd uitgevoerd.

Oké Asbestsanering BV heeft de asbesthoudende toepassingen uit de aangegeven objecten verwijderd. De sanering is volgens de huidige wet- en regelgeving uitgevoerd en binnen de vastgestelde planning vrijgegeven. Op locatie is een projectaudit van VCA geweest en dit is uiteraard goed verlopen. Wij kregen complimenten over hoe netjes alles geregeld was!

Referentiecases

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan? Bekijk onze cases.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb