Vliegveld Valkenburg

Holland Totaal Sloopwerken, gevestigd in Nieuwegein, is gespecialiseerd in diverse sloopwerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan sloopwerk aan woningen, een school of een grote fabriek. Alle sloopwerken pakken zij met passie en plezier aan. Naast sloopwerken pakken zij ook grondwerk op en zorgen zij voor onder andere het leegruimen van panden. Holland Totaal Sloopwerken is van vele markten thuis. De opdrachtgever van Holland Totaal Sloopwerken had het verzoek om asbest te verwijderen aan voormalig vliegveld Valkenburg. Op dit voormalige vliegveld stonden een aantal objecten welke asbesthoudende toepassingen bevatten.

Martin
Teamleider afdeling Asbestsanering

Het was een mooi locactie om te werken en de regenboog die verscheen maakte het nog beter!

Vliegveld Valkenburg

Gezien het feit dat Oké Asbestsanering BV gespecialiseerd is in het verwijderen van asbest en Holland Totaal Sloopwerken deze werkzaamheden niet zelf uitvoert, hebben zij voor ons als asbestsaneerder gekozen. Wij hebben het vertrouwen opgebouwd en we zijn onze afspraken ten alle tijden na komen. Daarnaast heeft Holland Totaal Sloopwerken Oké Asbestsanering BV benaderd voor het verwijderen van het asbest, omdat wij snel kunnen schakelen. In verband met het herinrichten van het voormalige vliegveld was het van belang dat dit met spoed werd uitgevoerd.

Oké Asbestsanering BV heeft de asbesthoudende toepassingen uit de aangegeven objecten verwijderd. De sanering is volgens de huidige wet- en regelgeving uitgevoerd en binnen de vastgestelde planning vrijgegeven. Op locatie is een projectaudit van VCA geweest en dit is uiteraard goed verlopen. Wij kregen complimenten over hoe netjes alles geregeld was!

Referentiecases

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan? Bekijk onze cases.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Het Coronavirus

    Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

    Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
    Medewerkers en directie