Tours & Tickets, Amsterdam

Het in het hart van Amsterdam gelegen Tours & Tickets heeft ruim 30 jaar ervaring als flexibele touroperator. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van excursies in Nederland en België en leveren een verscheidenheid aan tickets voor musea, attracties en rondvaarten.

Het Damrak is een deel van de route die de reiziger na het verlaten van het station een eerste indruk moet geven van de stad. Deze route, die men de ‘Rode Loper’ noemt, loopt vanaf het Centraal Station over het Rokin, het Muntplein, de Vijzelstraat/-gracht naar het Weteringcircuit. Aan het Damrak bevinden zich veel op het toerisme gerichte winkels, hotels, en (fastfood)restaurants. Meerdere steegjes verbinden het Damrak met de evenwijdig lopende drukke winkelstraat de Nieuwendijk.

T&T voor - Oké Groep
Jamal
Specialist vloeronderhoud

De vloer is echt bijna niet meer te herkennen. Je zult denken dat er een compleet nieuwe vloer is gelegd!

T&T na - Oké Groep

Oké Groep is het vaste schoonmaakbedrijf van Tours & Tickets. Wij voeren ook de reguliere schoonmaakwerkzaamheden uit op alle kantoren van Tours & Tickets. Oké Groep kreeg de opdracht om de uitdaging aan te gaan met een zwaar verweerde vloer. Door de extreme drukte overdag van toeristen in de winkel hebben wij deze werkzaamheden in de nacht uitgevoerd na openingstijden. In één avond is de vloer stevig onder handen genomen. Uiteraard leidde dit tot een blinkend resultaat!

Referentiecases

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan? Bekijk onze cases.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb