The Harbour Club

The Harbour Club Amsterdam is een unieke locatie met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Waar vroeger wijn werd gebotteld, worden nu de flessen opengemaakt. The Harbour Club Amsterdam heeft een immense oppervlakte van 2200 vierkante meter.

The Harbour Club Rotterdam heeft in 2010 haar deuren geopend in het voormalig ‘Parkzicht’: een bijna honderd jaar oude villa in een stadspark, nabij de Euromast. Een bijzondere locatie voor een bijzonder restaurant èn event venue die niet meer weg te denken is uit de Rotterdamse binnenstad!

Jamal
Teamleider afdeling schoonmaak

The Harbourclub is een klant waar wij dagelijks de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. De hoge glazenwand met champagne en wijn reinigen was een mooie uitdaging!

The Harbour Club is een begrip in zowel Amsterdam als in Rotterdam als het gaat om goed eten en entertainment. De kwaliteiten van Oké Groep blijven niet ongehoord in Amsterdam en dus ook niet bij The Harbour Club Amsterdam. The Harbour Club Rotterdam volgde snel nadat zij ons kundige werk zagen in Amsterdam.

Oké Groep is dan ook vereerd dat wij hier 7 dagen per week, 365 dagen per jaar de schoonmaakwerkzaamheden mogen verrichten. Op dagelijkse basis maken wij het restaurant schoon en op afroep de schoonmaak van Next Door (de privé ruimte). Een mooie klus waar wij erg trots op zijn!

Referentiecases

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan? Bekijk onze cases.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb