Nageljongstraat, Amsterdam 

Wooncorporatie Eigen Haard zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen betaalbaar in woningen kunnen wonen, van goede kwaliteit en in prettige wijken. Wonen gaat namelijk verder dan een alleen het huis. Het is een vorm van samenleven. Samen met bewoners en partners zoekt Eigen Haard naar passende oplossingen op verschillende woonwensen. Daar hoort een goede – op de klant afgestemde – dienstverlening bij.

Eigen Haard werkt met maatschappelijk kapitaal en zet dit zorgvuldig in, voor nu en de toekomst. Bij alles wat zij doen zoeken ze de balans tussen belangen op sociaal, milieu en financieel gebied. Eigen Haard werkt duurzaam en richt zich dan ook op duurzame relaties. Ze kiezen voor partners die aansluiten bij de visie en die met hen samenwerken om deze te realiseren.

Karel
Stratenmaker / Sloper

Het was een flinke klus, maar het eindresultaat mag er zeker wezen. De coniferen zaten diep geworteld, maar waren niet opgewassen tegen de kraanwagen!

Wegens vertrek van een oude bewoner en de komst van een nieuwe bewoner in de Nageljongstraat te Amsterdam, wilde Eigen Haard ervoor zorgen dat niet alleen de woning, maar ook de tuin netjes werd opgeleverd.

Oké Groep is een vaste partner van Eigen Haard op het gebied van schoonmaak, dienstverlening, sloopwerk en asbestsanering. Oké Groep kreeg de opdracht om de coniferen te verwijderen, de tuin te bestraten en om deze te voorzien van een omheining middels afscheidingspaaltjes. Door het gebruik van de juiste middelen en materialen ging het werk perfect. De coniferen zaten diep geworteld, maar waren niet opgewassen tegen de kraanwagen!

Referentiecases

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan? Bekijk onze cases.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb