Laan der Helende Meesters

Stiel Groep is een bouwtechnisch bedrijf met alle disciplines onder één dak, actief op het gebied van vastgoedonderhoud en -renovatie in zowel woningbouw als utiliteit. De organisatie onderscheidt zich door het zelf in huis hebben van alle relevante kennis en ervaring. Stiel Groep is voortgekomen uit een viertal zelfstandige bedrijven met een lange geschiedenis, die zelfs terug gaat tot 1895 toen Adam Potgieter het schildersbedrijf startte. De bedrijven Potgieter Schilders, Bijl Totaaltechniek, D.P.D/Doornbos en Telstar Elektrotechniek zijn qua naam verdwenen, gebleven is het vakmanschap.

Remco
Allround medewerker

Bij een wietplantage weet je nooit wat je aantreft. Doordat het gevestigd was in een flat, hebben we door middel van een kraan en containers alle aardebakken naar beneden gebracht.

Laan der Helende Meesters

De Laan der Helende Meesters is uitstekend gelegen ten opzichte van Amstelveen centrum en Amsterdam. Het gebouw is opgeleverd in 2008 en daarom voldoet het aan de huidige kwaliteitseisen van tegenwoordig. Na het ontdekken van de viertal wietplantages heeft Stiel Groep er zorg voor gedragen dat de prachtige appartementen weer in oude staat terugkeerde.

Oké Groep en de Stiel Groep werken al jaren samen. Oké Groep werd dan ook de aangewezen partij om deze werkzaamheden uit te voeren, daar Oké Groep gespecialiseerd is in het leegruimen en schoon opleveren van woningen en bedrijfspanden.

De bakken met aarde zijn door middel van een kraan en container naar beneden gebracht. Alle aansluitingen die voor de wietplantage nodig waren, zoals waterleidingen, werden gedemonteerd.

Referentiecases

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan? Bekijk onze cases.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb