Kelbergen, Amsterdam

Als het goed is merkt u ze nauwelijks op, maar toch hebben ze in heel Nederland hun sporen achtergelaten: de beton-specialisten van Dirkzwager. Specialisten die hun werk met de vereiste precisie verrichten en die uiteraard over een vergaande kennis van schade-oorzaken en renovatietechnieken beschikken.

De vakmensen van Dirkzwager Groep zijn sterk in betonwerken. Een kracht die vooral gebouwd is op meer dan 25 jaar ervaring. Jaren waarin het vak zich heeft ontwikkeld van een bouwkundig randverschijnsel tot een hoogwaardig en wetenschappelijk onderbouwd specialisme. Dirkzwager Groep combineert een ambachtelijke werkwijze met het gebruik van de nieuwste technieken en apparaten.

In opdracht van de woningbouw coöperatie kreeg Dirkzwager Groep de opdracht om de wijk Kelbergen onderhanden te nemen waarbij diverse betonreparatie, asbestsaneringen en mutatiewerkzaamheden diende te worden uitgevoerd. Het project liep van 2016-2018.

De asbestsanering hebben zij overgelaten aan specialisten op dit vakgebied, omdat dit niet onder hun expertise valt. Zij vonden in Oké Groep de perfecte partner. Oké Groep werd daarom door Dirkzwager Groep uitgekozen om de asbestsaneringswerkzaamheden uit te voeren aan in totaal +/- 300 woningen in Kelbergen, Amsterdam Zuid-Oost. Onder deze werkzaamheden viel het verwijderen en afvoeren van het asbesthoudende beplating die zich onder het dakoverstek aan zowel de voor- en achterzijde van de woningen bevonden.

Peter
DTA

Op de werkplaats werden we gecontroleerd door het SZW en onze eigen gecertificeerde instelling. Wederom kwamen we hier vlekkeloos doorheen!

Kelbergen

Oké Asbestsanering is één van de huissaneerders bij de woningbouw coöperatie welke eigenaar is van de woningen in dit projecten. Dirkzwager Groep heeft al jaren ervaring met de sloop en schoonmaak afdeling van Oké Groep, waardoor de stap richting de asbestafdeling makkelijk gezet werd.

De bewoners van de woningen werden geïnformeerd over de benodigde werkzaamheden. Hierdoor waren zij gerust onder het feit dat wij gingen saneren (het demonteren, verpakken en afvoeren van het asbest) op basis van de huidige SC530 wet- en regelgeving. De blokken die op dat moment op de planning stonden werden van te voren in de steigers gezet en door alle partijen dankzij een strakke planning zo efficiënt mogelijk in gebruik genomen. Op locatie hebben we met diverse controles te maken gekregen. Zowel door de eigen gecertificeerde instelling, als door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Wederom kwam Oké Asbestsanering feilloos door de controles heen.

Referentiecases

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan? Bekijk onze cases.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb

    document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );