Gortesloot, Landsmeer

Wooncorporatie Eigen Haard zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen betaalbaar wonen in woningen van goede kwaliteit gelegen in prettige wijken. Wonen gaat verder dan een eigen huis. Het is ook een vorm van samenleven. Samen met bewoners en partners zoeken zij naar passende antwoorden op verschillende woonwensen. Daar hoort een goede, op de klant afgestemde, dienstverlening bij.

Wooncorporatie Eigen Haard werkt met maatschappelijk kapitaal en zet dit zorgvuldig in voor nu en de toekomst. Bij alles wat zij doen zoeken ze de balans tussen sociale, milieu en financiële belangen. Zij werken duurzaam en richten zich op duurzame relaties. Wooncorporatie Eigen Haard kiest partners die aansluiten bij deze visie en met hen samenwerken om die visie te realiseren. Oké Groep is één van de huissaneerders bij woningcorporatie Eigen Haard.

Martin
Manager

Tijdens onze werkzaamheden werden de bewoners ondergebracht in een hotel. Zelfs daarbij heeft Oké Groep geholpen! Geen dag is hetzelfde en dat is het leuke aan mijn werk.

Gortesloot

Begin februari vond in aanloop naar een renovatie van woningen Gortesloot te Landsmeer een asbestinventarisatie plaats. In deze buurt renoveerde Eigen Haard 120 woningen in bewoonde staat. Dit betekent dat bewoners tijdens de aanpak in hun woning konden blijven. Bij deze woningen werd asbest ontdekt op de vliering. Oké Groep kreeg de opdracht om de woningen gelegen in de wijk te saneren na ontvangt van de inventarisatierapporatages. De werkzaamheden bestonden uit onder andere de afvoer en stort van asbesthoudend afval op de door overheid voorgeschreven wijze.De Gorteslootbuurt bestaat uit de Weegbreesingel, Zwanebloemweg, Riethalmweg en Violierweg. Het project liep in de periode van februari tot en met juni 2017.

In samenspraak met wooncorporatie Eigen Haard en de bewoners is er gezorgd dat bewoners ondergebracht werden in een hotel, zodat Oké Groep ongestoord het werk konden uitvoeren. Op deze werkwijze en door de strakke planning konden de bewoners de volgende dag weer zorgeloos hun woning betrekken. Zelfs in het vervoer naar het hotel kon Oké Groep een steentje bijdragen!

Referentiecases

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan? Bekijk onze cases.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb