Gedempte Where, Purmerend

VPS Nederland levert maatwerk op het gebied van leegstandbeheer en beveiliging. Zij beveiligen, beheren en onderhouden elk type locatie. Daarbij zijn zij innovatief, deskundig en specifiek gericht op de wensen de klanten. VPS Nederland biedt een compleet dienstverleningspakket aan: van tijdelijke ingebruikname van vastgoed door representatieve bewoners of (startende) bedrijven (anti-kraak), tot aan maatwerk beveiligingsoplossingen. U kunt dan denken aan bouwterreinbeveiliging, terreinbeveiliging of tijdelijke beveiliging. Tevens leveren zij onderhoudsdiensten gerelateerd aan leegstand, zoals het gebruiksklaar maken van vastgoed, het verwijderen van graffiti, ongedierte- of schimmelbestrijding of reparatiewerkzaamheden als gevolg van vandalisme, weersomstandigheden of waterschade.

Bas
Timmerman

Deze opdracht had veel spoed, dus we zijn tot in de nacht bezig geweest om het af te krijgen. Uiteraard hebben we het netjes af gekregen en hebben we weer een klant tevreden gemaakt!

Gedempte Where

VPS Nederland gaf Oké Groep de opdracht om met spoed een pand in Purmerend dicht te timmeren i.v.m. krakers en zwervers. Dit complex werd namelijk in gebruik genomen door zwervers en krakers waar veel overlast door ontstond. Het betreft een unieke herontwikkelingslocatie (winkels en woningen) op een prominente locatie nabij het centrum van Purmerend aan de Gedempte Where. De locatie ligt aan een van de zogenaamde toekomstige ‘poorten’ van Purmerend.

VPS is een trouwe klant van Oké Groep waar veel diverse werkzaamheden voor worden verricht. Het totaal ontzorgen van de klant kan uiteenlopen van schilderwerkzaamheden en glas herstelwerk tot timmerwerkzaamheden. Oké Groep heeft het totale gebouw afgesloten zodat deze niet meer toegankelijk was voor onbevoegden. Het was een spoed opdracht die tot in de nacht is door gegaan, de opdracht had namelijk een termijn van een dag.

Referentiecases

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan? Bekijk onze cases.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Mijn vraag gaat over:

    Upload tot 5mb

    document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );