Dierenpark ARTIS

Gebro is een ambachtelijk, op moderne leest geschoold aannemingsbedrijf. Alle bouwkundige disciplines hebben zij in eigen huis, waaronder timmerwerk, metselwerk, tegelwerk en alle voorkomende meubelwerkzaamheden. Gebro is al jaren een trouwe opdrachtgever van Oké Groep voor speciale projecten. Of het nu gaat om inpandig sloopwerk, het schoon afleveren na een renovatie of om deze bijzondere locatie: Oké Groep staat altijd voor Gebro klaar!

Rick
Specialistisch reiniger/sloper

De locatie en het werk waren bijzonder, wat mijn baan bij Oké ook zo bijzonder maakt!

Artis

ARTIS is dé dierentuin van Amsterdam en de oudste dierentuin van Nederland, gelegen in de Plantagebuurt. ARTIS brengt natuur op een vindingrijke manier dichtbij elkaar en faciliteert debat over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en Micropia. In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen.

In april 2017 heeft Oké Groep in opdracht van Gebro sloop- en reinigingswerkzaamheden uitgevoerd in ARTIS. De werkzaamheden bestonden onder andere uit het boren in het olifantenverblijf, de ontmanteling van een pinautomaat en het verwijderen van staal en hout uit de binnenzijden van het gebouw.

Met behulp van de juiste middelen en materialen kon Oké Groep het werk ondanks de strakke planning goed uitvoeren. Een unieke locatie door de aanwezigheid van de prachtige dieren!

Referentiecases

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan? Bekijk onze cases.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Het Coronavirus

    Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

    Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
    Medewerkers en directie