Dierenopvang Amsterdam

De Dierenopvang Amsterdam (DOA) is het grootste en één van de oudste asielen van Nederland met een bewogen historie. DOA heeft als doelstelling het opvangen en herplaatsen van thuisloze honden en katten. De dieren in het asiel zijn zwerfdieren, maar ook dieren die door hun voormalige eigenaren niet meer kunnen worden verzorgd. Per jaar komen zo’n 2000 honden en katten in DOA terecht.

Mohammed
Specialistisch reiniger

Juist door dit soort speciale projecten ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. Elke dag is weer anders!

Dierenopvang Amsterdam - Oké Groep

Sinds medio 2007 is DOA gevestigd in een markant nieuwbouwpand aan de Ookmeerweg in Amsterdam Nieuw-West. Het opvangcentrum biedt plaats aan wel 180 honden en 480 katten. Oké BV kreeg van DOA de opdracht om de gehele buitenzijde van het gebouw inclusief de glasbewassing te reinigen.

Door de gecompliceerde bereikbaarheid van de gevel vond DOA dit een taak voor een specialist op het gebied van gevelreiniging. Daarbij is Oké Groep een bekende partij voor DOA.

Het pand van DOA wordt rondom omringd door water. Dit zagen wij niet als een probleem, maar als mooie uitdaging. Door middel van een dekschuit met daarop een steiger bevestigd, konden wij rondom het gebouw komen en waren alle gevels goed bereikbaar.

Referentiecases

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan? Bekijk onze cases.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Het Coronavirus

    Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

    Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
    Medewerkers en directie