Amsterdam Airport Schiphol

VolkerInfra brengt alle expertise bij elkaar op het gebied van projectmanagement, ontwerpmanagement en assetmanagement. Daarnaast geven zij ondersteuning in de vorm van processen en systemen die helpen deze complexe werkzaamheden aan te sturen en te beheersen. Vanuit VolkerInfra wordt voorzien in de multidisciplinaire tenders, projecten en onderhoudscontracten van expertise.

Zowel on- als offshore, nationaal of internationaal, bescheiden of complex. Altijd met de nieuwste innovaties en technieken. Zij zijn koploper op het gebied van virtueel bouwen. In januari 2014 leverde VolkerInfra de eerste BIM-container in Nederland aan Rijkswaterstaat. In juni 2016 waren ze het eerste infrabedrijf dat de HoloLens van Microsoft inzette op een bouwproject.

Rene
Specialistisch reiniger

Bij Schiphol zijn de veiligheidsvoorschriften enorm streng, wat ook nodig is uiteraard. Dit maakt de werkomgeving uniek en uitdagend!

Schiphol

Oké Groep kreeg de opdracht van VolkerInfra om 61 passagiersbruggen en 73 aangrenzende trappen inclusief behuizing te reinigen op Schiphol Airside. Schiphol kent een rijk verleden. Sterker nog: in 2016 bestond Schiphol 100 jaar. Wat in 1916 begon met een landing op een drassige boerenwei is uitgegroeid tot een internationale luchthaven. Airside is het domein van vele vliegtuigen en specialistische voertuigen. Het is een plek met medewerkers van veel verschillende organisaties die 24/7 met en naast elkaar samenwerken.

In 2015 heeft Oké Groep zich mogen inschrijven voor de aanbesteding van dit prachtige project. Tot op heden hebben wij elk jaar opnieuw de opdracht gekregen om de bruggen en trappen te reinigen en ook voor 2018 zijn wij de partner van VolkerInfra die dit mogen verzorgen.

Elke nacht werd speciaal voor Oké Groep een brug buiten gebruik gesteld. Door middel van afzettingen en verkeersregelaars konden wij ongestoord naar binnen en konden wij via een strakke planning ons werk uitvoeren. Door middel van een hoogwerker was alles goed bereikbaar. Oké Groep reinigde met een lagedruk en een biologische afbreekbaar reinigingsmiddel. Het afval water werd opgevangen in een speciaal opvangbad, wat na de werkzaamheden werd afgevoerd naar de daarvoor bestemde afvoerput. Door de strenge regels en hoge mate van beveiliging toezicht was het voor onze heren een speciale werkomgeving waar zij erg trots op zijn.

Referentiecases

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan? Bekijk onze cases.

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

    Het Coronavirus

    Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

    Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
    Medewerkers en directie